Öğrenci Kayıt Evrakları

Okulumuza kayıt için gerekli evrakları aşağıdaki linkten temin edebilirsiniz.

İNDİR ÖĞRENCİ KAYIT EVRAKLARI.zip

Evraklar eksiksiz doldurulmalıdır. Evraklarda eksik alan ya da eksik imza/kaşe olması halinde kayıt yapılamayacaktır.

EVRAK LİSTESİ: (gerekli tüm evraklar zip dosyasındadır)

* 2 adet MESLEKİ EĞİTİM SÖZLEŞMESİ..

* Usta öğreticinin “USTALIK” belgesi, “USTA ÖĞRETİCİLİK” belgesi ve ilgili işyerinde çalıştığını gösteren “Karekodlu SGK dökümü”.

* İşletme IBAN numarasını gösterir banka hesap cüzdanı , kaşe bilgileri ve vergi levhası fotokopileri.

* Vesikalık fotoğraf (1 Adet)

* Veli ve Öğrenci Nüfus cüzdanı fotokopisi

* 4 lü taahhütname

* İş Güvenliği Talimatı Tutanağı

* Öğrenci Tanıma Formu

* Öğrenci adayına ait en son öğrenim durumunu belirtir diploma, tasdikname, öğrenim durum belgelerinden biri veya yeni mezunlar için açık liseye kayıt olduğuna dair öğrenci belgesi.

* Varsa İşyeri hekiminden yoksa Devlet Hastanesi veya Özel Hastanelerden alınacak sağlık raporu. Devlet Hastanelerinde bu raporu ücretsiz olarak alabilirsiniz. Rapor zorunlu olmayıp sağlığınız için önemlidir

* Okulumuzun ihtiyaçları amacıyla bağış olarak 3 paket A4 fotokopi kâğıdı; 4 adet siyah ve 1 adet kırmızı tahta kalemi. (veya bağış olarak 200 TL aşağıdaki okul aile birliği hesabına yatırarak dekontunu getirebilirsiniz.). İstenenler bağış olup zorunlu değildir.

* Çırak öğrenci adına maaş ödemesi için açılan banka hesap numarası ya da banka hesap cüzdanının fotokopisi.(maaş ödemesi için işyerine teslim edilecektir)

Yayın: 18.09.2023 - Güncelleme: 24.11.2023 11:49 - Görüntülenme: 1656