Ya... ÖN... - Okul Müdürü

1970 Çemişgezek doğumlu.  Sırasıyla, Merkez İlkokulu, Çemişgezek Lisesi Orta kısmını ve Çemişgezek Lisesini bitirdi. 1987/1991 yılları arasında Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi İşletme Eğitimi Öğretmenliği bölümünü okudu. 1999 yılında Maltepe İlçesi Feyzullah Turgay Ciner İlköğretim Okulunda öğretmenliğe başladı. 2007 yılından itibaren Maltepe ilçesindeki çeşitli okullarda müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. Kadıköy Ticaret Meslek Lisesine Muhasebe-Finansman Alanı Öğretmeni olarak kısa bir süre çalıştı. 2012’de Kartal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine müdür yardımcısı olarak atandı. 2016´da Sancaktepe Mesleki Eğitim Merkezinde müdür olarak görevlendirildi. Halen bu görevini sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

974517@meb.k12.tr ya da sancaktepemesem@gmail.com  elektronik posta adresinden istek, öneri veya şikayetlerinizi bildirebilirsiniz.