Sancaktepe Mesleki Eğitim Merkezi

Adres
Eyüp Sultan Mh. Şah Cihan Caddesi No. 46 Eyüp Sultan MTAL Arkası Sancaktepe/İSTANBUL
Vizyon
Ülkesini ve milletini seven, toplumun ahlaki ve manevi değerlerini özümseyen, çevresiyle etkili iletişim kurabilen, problem çözebilen, belirtilen hedeflere yönelebilen, ürettikleri hizmet ve ürünlerle aile ve ülke ekonomisine katkıda bulunabilen, teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayabilen, hayatboyu öğrenmeyi becerebilen, sorumlu öğrenciler yetiştirebilen kurum olmak.
Misyon
Her an gelişen ve değişen dünyada toplumun yaşam kalitesine katkı sağlayacak özellikte, nitelikli mal ve hizmet üretebilen, ahlaklı ve vasıflı kalfa, usta, usta öğretici yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Sabah Başlama 09:00 - Akşam Bitiş 16:45
Ulaşım
Dudullu-Bostancı dolmuşları (Okulumuzun önünden geçer) /*/ Yenidoğan - YEDPA Otobüsleri 19YK (Okulumuzun önünden geçer) /*/ Kadıköy - Sultanbeyli 14ES ( Okulumuza 800M mesafeden geçer) /*/ Yenidoğan - Kadıköy Otobüsleri ( Okulumuza 800M mesafeden geçer) /*/ Kadıköye Giden dolmuşlar okulumuza 800M mesafeden geçer /*/ 14KS, 320A otobüsleri ile KAMER SOKAK durağında, 14ES,11P,131K,14YE,19ES otobüsleri ile EVPA durağında inerek okulumuza ulaşabilirsiniz.
Eyüp Sultan Mah. Şah Cihan Cad. No:46 Sancaktepe/ İstanbul
Yaklaşık 2,5 KM